top_title_overlay

Training ‘Train de trainer’

Een team naar een hoger niveau tillen is te vergelijken met topsport. Een warming-up, dagelijks trainen en presteren. Doorgaan tot de finish. En dat geldt niet alleen voor nieuwe werknemers, (juist) ook voor medewerkers die al langer je team versterken. Iedereen moet fit en scherp blijven. Om continu ‘personal records’ te verbeteren. Elke (werk)dag weer.

Met een korte, effectieve training, oftewel een powersessie, zet je jouw team al binnen 90 minuten op scherp. Om het niveau, de prestaties én de motivatie van je medewerkers te verhogen. Tijdens onze management training ‘Train de trainer’ delen we alle kennis met je als het gaat om:

  • leerbehoeftes identificeren / de vinger op de zere plek leggen
  • het toepassen van een praktische trainingsstructuur
  • kennis en vaardigheden binnen je team (laten) delen
  • het verzorgen van inspirerende powersessies die je medewerkers fit, up-to-date en bij de les houden
  • interactie creëren en de samenwerking bevorderen in je team
  • samen met je team ‘best practice’ vaststellen en promoten

Confronteren, leren, doen!
Tijdens de eendaagse management training ‘Train de trainer’ worden theorie, praktische oefeningen en rollenspellen gecombineerd. Zo ontstaat er een interactieve en pragmatische trainingsdag die direct gelinkt is aan de werksituatie. Met inzicht- en reflectiemomenten. Glasheldere spiegels worden voorgehouden. Teamleiders en managers worden uit hun comfortzone gehaald en wakker geschud.

Lees reacties
van andere deelnemers
Ik heb interesse
in deze training