top_title_overlay

Training ‘Grip op je kandidaat’

Niets is zo veranderlijk als de mens. In de recruitmentbranche word je hier iedere dag mee geconfronteerd. Een kandidaat die niet komt opdagen bij het sollicitatiegesprek. Een kandidaat die zich op het allerlaatste moment bedenkt en toch kiest voor een andere baan. Hoe doorbreek je dat patroon? Door het creëren van bewustzijn, een kandidaat koopt immers geen brood maar zal zich voor langere tijd verbinden aan een nieuwe baan. En door het toepassen van verschillende controletechnieken.

Beide aspecten komen uitgebreid aan bod tijdens de recruitment training ‘Grip op je kandidaat’. Na het volgen van deze training weten recruiters hoe zij de kans op een succesvolle plaatsing vergroten door:

  • inzicht te krijgen in de drijfveren en wensen
  • het opbouwen van een vertrouwensband
  • het stellen van kritische vragen
  • duidelijke afspraken te maken met de kandidaat
  • hun positie ten opzichte van een kandidaat te versterken
  • de regie en controle over het proces te behouden

Confronteren, leren, doen!
Tijdens de tweedaagse training ‘Grip op je kandidaat’ worden theorie, praktische oefeningen en rollenspellen gecombineerd. Zo ontstaan er twee interactieve en pragmatische trainingsdagen die direct gelinkt zijn aan de werksituatie. Met inzicht- en reflectietrainingen. Glasheldere spiegels worden voorgehouden. Recruitment consultants worden uit hun comfortzone gehaald en wakker geschud.

Lees reacties
van andere deelnemers
Ik heb interesse
in deze training